V ponedeljek pričetek priprav v areni Bonifika

V ponedeljek 9 avgusta ob 20.00 uri se za člansko in mladinsko ekipo Bronxov pričenja sezona, ki prinaša številne spremembe in novosti. Zagotovo je ena večjih, sprememba lokacije treningov in tekem. Kot smo že pisali, se bodo do nadaljnjega naše aktivnosti izvajale v največji obalni športni dvorani areni Bonifika v Kopru.

S prihodom novega trenerja članske ekipe Damirja Pertiča je preobrazbo doživel tudi ostali del strokovnega štaba, ki bo skrbel za kar najboljšo pripravljenost naših igralcev.

Novi pomočnik trenerja v članski ekipi in trener selekcije U19 je Nebojša Vajič.

Za vratarje vseh selekcij bosta skrbela Alen Mordej in Gregor Okretič.

Zelo pomembno vlogo pri kondicijski pripravljenosti naše ekipe bo imel univerzitetni diplomirani kineziolog Matej Kleva. Slednji bo tudi izvajal diagnostiko in meritve ter na podlagi pridobljenih rezultatov skrbel, da bodo naši igralci skozi celo sezono optimalno pripravljeni.

Pridružil se nam je tudi manualni terapevt Blaž Valenčič, ki bo igralcem pomagal, da bodo lažje prenašali naporne treninge in poskrbel za sanacijo poškodb za katere seveda upamo, da jih bo čim manj.

Naši igralci bodo deležni številnih novosti in vrhunskih pogojev za delo zato smo prepričani, da bodo z veseljem prihajali na treninge in pripravljeni dočakali novo prvenstvo.

Foto: vojkorotar.wordpress.com