V sklopu priprav na novo sezono se bližajo prve tekme

Ekipa iz Škofij zaključuje z drugim tednom priprav na novo sezono. Igralci dobro prenašajo napore tako, da večjih težav v ekipi ni. Predvsem stare poškodbe so sicer nekaterim onemogočila udeležbo na vseh treningih, vendar se stanje izboljšuje in upamo, da bodo do tistih pravih tekem vsi nared.

Bližajo se tudi prve prijateljske preiskušnje. Za naslednji teden je predvidena ena prijateljska tekma. Nasprotnik sicer še ni dokončno določen. Je pa zato potrjen 8 tradicionalni turnir primorskih prvoligašev. Le ta se bo v okviru Tedna zabave na Škofijah zgodil v soboto 20. avgusta v športni dvorani Burja. Udeležbo so potrdile štiri ekipe in sicer: Bronx, Kix, Puntar in Oplast. Urnik in razpored tekem bomo posredovali v naslednjih dneh.

Vsporedno s treningi se zaključuje tudi selekcioniranje ekipe, ki bo letos nastopala v 1. SFL. Kot kaže bo nekaj igralcev zaključilo z igranjem v našem klubu. Bo pa tudi nekaj okrepitev tako, da v klubu računajo, da bo zasedba vseeno zelo konkurenčna. O vseh novicah glede igralskega kadra bomo podrobneje poročali po prazničnem koncu tedna.