V soboto pokalna tekma v Sodražici

V soboto 12. oktobra se pričenja nova sezona tudi v pokalnem tekmovanju terme Olimija. Branilci naslova Bronxi iz Škofij bodo pot do nove lovorike pričeli v Sodražici. Njihov nasprotnik bo domači Fragmat Extrem.

V prvem krogu se igra le ena tekma. Domačin je nižje rangirana ekipa, kar je v tem primeru ekipa iz Sodražice. Igra se do končnega zmagovalca. Če je rezultat po koncu uradnega dela tekme neodločen se takoj pristopi k streljanju šestmetrovk.

Ekipa Extrema je trenutno vodilna ekipa drugoligaškega tekmovanja in ima v bodočnosti vsekakor ambicije zaigrati v prvi ligi. To dokazuje tudi dejstvo, da so za trenerja angažirali starega trenerskega lisjaka Zorana Teska.

Le tega zelo dobro poznamo tudi na Škofijah, saj je kar nekaj časa deloval v našem klubu in s svojim delom pustil globek pečat. Tekma proti nekdanji ekipi bo vsekakor za Zokija dodatna motivacija, da se izkaže.

Glede na dejstvo, da se Bronxi počasi kompletirajo so v vsakem primeru favorit na tej tekmi, ki pa nikakor ne bo lahka. Upanje za pozitiven rezultat daje tudi prvi polčas, ki smo ga spremljali proti Litiji. V kolikor bodo igralci nastopili tako zavzeto kot v torek, bo tudi pot do zmage precej bližja.