V Sodražici neodločeno. Državnega prvaka U15 bomo dobili na Škofijah

Danes je bila odigrana prva finalna tekma državnega prvenstva za starostno kategorijo U15. Končni izzid 1:1 pomeni, da bomo državnega prvaka dobili v polni dvorani Burja na Škofijah 8 aprila.

Dve odlični ekipi sta prikazali všečno, borbeno a tudi športno predstavo, kjer priložnosti ni manjkalo a sta se mreži zatresli le dva krat. Oba zadetka sta padla v zadnji minuti prvega polčasa. Najprej so Bronxi povedli, le nekaj sekund kasneje pa domači izenačili. Pred in po tem so se tresle prečke in vratnice, vrstile so se odlične obrambe obeh vratarjev a zadetkov več ni bilo.

Rumeno modra zasedba je bila na zelo pomembni tekmi oslabljena zavoljo poškodb nekaterih igralcev, ki so se pripetile tako pred kot tudi med samo tekmo tako, da je dosežek tistih, ki so nastopili še toliko bolj vreden. Vsi igralci in spremljevalno osebje si zaslužijo pohvale za opravljeno na prvi tekmi. Poleg njih velja pohvaliti tudi številne navijače, ki so vzpodbujali našo ekipo v Sodražici in že sedaj se veselimo velikega finala 8 aprila na Škofijah, ko bo dvorana Burja pokala po šivih. Prepričani smo, da bodo obalni ljubitelji futsala pripravili tako vzdušje kot ga v Sloveniji v tej starostni kategoriji še nismo videli v nobenem športu. Zmaga pa naj boljši.