V treh dneh Bronxi do rekordnih 19 točk

Za našimi selekcijami je konec tedna na katerega smo upravičeno lahko ponosni. Vse naše ekipe so od petka do nedelje odigrale 7 tekem in zabeležile 6 zmag in en neodločen rezultat. Še ta neodločen izzid je bil enak zmagi, saj je zadostoval, da si je naša selekcija U15 krog pred koncem tudi teoretično zagotovila nastopanje v končnici za prvaka.

Začeli smo s člani v petek, ko je na Škofijah padel Stripy. Ne preveč lepa a trda tekma je prinesla dva evrogola, ki si ju velja ogledati v oddaji Futsal magazin  in zanju glasovati na spletni strani Futsal.si. Podrobnosti: Bronx – Stripy: 3-1

V soboto dopoldan je selekcija U13 v Ljubljani odigrala 3 tekme in zabeležila prav toliko prepričljivih zmag. Škoda je le, da ekipa Olimpije ni nastopila v kompletni postavi, saj smo si sami želeli videti do kje sežejo naše zmožnosti, ko smo v najmočnejši zasedbi.

Podrobnosti:

Olimpija – Bronx: 3-8

Bronx – Dlan Logatec: 14-0

Bronx – Ribnica: 12-1

V soboto popoldan je bil na Škofijah veliki derbi kadetske futsal lige med prvouvrščenimi Bronxi in drugim Extremom iz Ribnice. Tako kot na prvih dveh tekmah v tej sezoni tudi na tretji dvomov o zmagovalcu niti trenutek ni bilo. Z visoko zmago so Bronxi le potrdili primat v tej starostni kategoriji.

Podrobnosti: Bronx – Extrem: 9-3

V nedeljo v času kosila je na Škofijah potekal tudi primorski derbi v kategoriji U15. Šlo je za izjemno pomembno tekmo, ki je odločala o potniku v nadaljnje tekmovanje. Bronxi so dva krat vodili, nato je Oplast izzid obrnil v svojo korist, a so Bronxi uspeli izenačiti in si zagotoviti nadaljnje tekmovanje. Oplast bo svojo usodo reševal v direktnem dvoboju z Litijo.

Podrobnosti: Bronx – Oplast: 3-3

V nedeljo zvečer je bila odigrana še zadnja tekma tega vikenda. Naši mladinci so gostovali v Logatcu. Že v prvem polčasu so visoko povedli in odločili tekmo. V drugem delu smo spremljali kot bi američani rekli; run & gun tekmo zato tudi toliko zadetkov.

Podrobnosti: Dlan Logatec – Bronx: 7-13

Ta izjemen vikend je odličen obet pred nadaljevanjem tekmovanja in le upamo lahko, da se še kdaj ponovi.