V treh tekmah Bronxi brez točk

Tokratni konec tedna za neše ekipe ni bil rezultatsko uspešen, saj smo doživeli tri poraze, vendar to ne pomeni, da se fantje na igrišču kljub temu niso izkazali. Potrebno je vedeti, da nas pri vseh mlajših selekcijah pesti pomanjkanje igralcev izhodnega letanika, kar posledično pomeni, da smo v povprečju leto dni mlajši od svojih nasprotnikov. To pa se pri mladih še kako pozna.

V polfinalu prvenstva U13 so Bronxi gostili Ptuj in izgubili 3 proti 9. Že pred pričetkom tekme je naša ekipa ostala brez dveh pomembnih igralcev, ki sta zbolela. Med tekmo so starejši gostje sicer imeli nekaj več pobude vendar tudi mnogo več sreče, saj so zadevali kot za stavo medtem, ko našim igralcem žoga ni in ni hotela v gol. Povratna tekma je v soboto na Ptuju.

Zvečer je ekipa U17 gostila moštvo Benedikta. Če dokumentacija ne bi razkrivala, da imajo gostujoči leta kot zahtevajo propozicije bi naključni gledalec pomislil, da gre za člansko ekipo in ne za kadete. Neverjetna razlika v fizični moči je pretehtala tekmo na stran gostov. Tudi povratna tekma v Benediktu bo v soboto.

V nedeljo pa so s prvenstvom zaključili igralci selekcije U19. Kljub porazu proti Velikim Lašćam so fantje pokazali napredek napram prejšnjim tekmam. Večji del prvega polčas so celo Bronxi vodili potem pa jih je zmedla igra gostov z vratarjem v polju, katera je srečanje obrnila v njihovo korist. Najbrž je domačim zmanjkovalo tudi moči, kar je očitna posledica maturantskega plesa katerega so se udeležili prejšnjo noč.