Veliki derbi med Bronxi in Litijo bo nocoj na Škofijah

Že tako so Škofije ta teden središče slovenskega malega nogometa, saj se preko 60 ekip meri na Festivalu malega nogometa Koper 2010. Derbi med Bronxi in Litijo bo pika na i celotnemu dogajanju.

Na parketu športne dvorane Burja se bosta pomerili trenutno najuspešnejši ekipi v ligi. Dolg niz pozitivnih rezultatov obeh ekip obeta spektakularno srečanje in trd boj do zadnjega sodnikovega piska.

Obe ekipi se ukvarjata tudi s kaznimi in poškodbami a tako stanje traja že nekaj časa in se vseeno ne pozna na rezultatih. To pomeni, da gre za kvaliteteni ekipi, ki se ne ozirata na težave ampak zvesto sledita zastavljenim ciljem.

Domači mladi a zelo talentirani ekipi se bodo po robu postavili izkušeni profesionalci tipa Simeunovič, Osredkar in Drobnič. Med njimi bo tudi igralec, ki se je uveljavil ravno v našem klubu, sedaj pa že vrsto let uspešno nastopa za Litijo in državno reprezentanco. Damir Pertič bo skušal pomagati gostom do zmage toda prepričani smo, da se Bronxi na to ne bodo ozirali. Njihov cilj je jasen; podaljšati serijo pozitivnih rezultatov še naprej in zaključiti staro leto v veselem vzdušju.