Veliki obalni derbi med Koprčani in Izolani bo gostila športna dvorana Bonifika

Želje klubskega vodstva, da bi futsal predstavili obalnim ljubiteljem športa v veliki dvorani Bonifika se bodo končno uresničile 29. oktobra 2010.

Dobro sodelovanje z vodstvom športne dvorane, zavodom za šport in mestno občino Koper je pripeljalo do odločitve vseh vpletenih, da si je futsal ustvaril tak renome, da si zasluži dobiti možnost predstaviti se v največji primorski športni dvorani.

To bo enkratna priložnost za vse, ki jim je ta šport pri srcu, da si ogledajo tekmo v živo in s tem dokažejo, da futsal sodi mnogo višje kot ga marsikateri “poznavalci” umeščajo.

Pogumna poteza vodstva kluba bo ob dobrem obisku nedvomno prinesla pozitivne učinke za vse, ki se na obalnem območju ukvarjajo s futsalom. Dodatne aktivnosti katere so še v pripravi pa bodo usmerjene v dvig prepoznavnosti futsala v celotnem Slovenskem prostoru.

Boljše priložnosti za tak spektakel kot je srečanje med sosednjima kluboma iz Kopra in Izole skoraj, da ne bi mogli najti zato smo prepričani, da bodo vsi akterji dali vse od sebe, da napolnijo Bonifiko in s športnim bojem navdušijo številno občinstvo.

Več podrobnosti bo KMN Bronx sporočil preko medijev v naslednjih dneh.