Vikend mladih. Dve zmagi in poraz

Tudi ta konec tedna so igralci naših mlajših selekcij odigrali nekaj odličnih tekem. Starejši selekciji sta dobro igro kronali z zmagama, med tem, ko so najmlajši iz selekcije U15 doživeli poraz.

Uvod v vikend je bil že v petek, ko so naši člani prinesli točko iz vedno vroče Sevnice. V soboto so kadeti odpotovali v Tolmin, kjer so visoko ugnali domačo ekipo. Kar 1-9 je bil končni rezultat, kar je obenem zadoščalo, da so naši fantje prevzeli vodilno mesto na lestvici.

V goste so se podali tudi igralci naše ekipe U15. Pot jih je vodila v Litijo. Obe ekipi sta v prvem krogu zmagali zato se je obetal zanimiv obračun. Tako je tudi bilo vse do polovice drugega polčasa. Takrat pa so našim fantom pošle moči in domači so vnovčili svojo fizično premoč. Potrebno je povedati, da smo že drugo tekmo odigrali skoraj v celoti brez igralcev letnika 2004. Eno leto mlajši fantje so se tako odlično kosali večji del tekme, na koncu pa je tehtnico prevagnil domači igralec Kos, kateri je s pridom izkoristil svoje veliko tehnično znanje kakor tudi fizično premoč. 9-3 je bil končni rezultat.

Edino tekmo v domači dvorani so odigrali naši mladinci. Selekcija, ki je v celotnem prejšnjem prvenstvu osvojila le dve zmagi ima zdaj toliko zmag že po treh krogih. Tokrat je našo premoč priznala Ivančna Gorica. Tako kot njihovi mlajši soigralci prejšnji teden so tudi oni doživeli visok poraz. 6-1 je bilo tokrat in le upamo lahko, da se bo serija domačih zmag nadaljevala tudi v petek, ko se bosta ista kluba pomerila tudi v članski kategoriji.

Naslednji konec tedna selekciji U17 in U19 počivata, zato pa s prvenstvom pričenjajo najmlajši iz U13. Prvi turnir bo v soboto na Škofijah. Tudi tekma selekcij u15 med Bronxi in Dobrepoljem bo na Škofijah in sicer v nedeljo ob 16.00 uri.