Vikend z Bronxi v dvorani na Škofijah

Ta konec tedna se bodo v dvorani na Škofijah kar vrstile pomembne tekme različnih domačih selekcij. Medtem, ko se bodo igralci članske ekipe borili za dokončno zagotovitev obstanka v prvi ligi, se bodo mlajši potegovali za visoke uvrstitve.

Program v dvorani Burja se bo pričel v petek. Tokrat že ob 20.00 uri se bodo Bronxi pomerili s Puntarji iz Tolmina. Tekma, ki je obenem tudi zadnja v domači dvorani v tej sezoni, je za Bronxe zelo pomembna. Le zmaga jim namreč zagotavlja siguren obstanek v ligi brez, da bi se morali v zadnjem krogu “reševati” v Litiji ali pa celo čakati na še kakšen “presenetljiv” rezultat ekip, ki sta uvršečeni za njimi.

Samo pol dneva kasneje bodo na parket domače dvorane stopili naši najmlajši U13. Proti Extremu iz Ribnice bodo poiskusili doseči zmago in se uvrstiti v polfinale državnega prvenstva. Prva tekma v Ribnici se je končala z neodločenim izzidom 4:4 tako, da mali Bronxi lahko upravičeno upajo na preboj med najboljše štiri ekipe v Sloveniji. Tekma se prične ob 11.00 uri

V nedeljo bo znova zelo zanimivo. Ob 17.00 uri se bo pričel polfinalni dvoboj mladincev (U21) med Bronxi in Tomažem iz Ormoža, ki je bil najbolje uvrščena ekipa vzhodne skupine državnega prvenstva. Odgovor na vprašanje kdo se bo prebil v veliki finale bo sicer znan čez teden dni v Ormožu, vendar je lahko prednost z domačega igrišča na koncu tudi odločilna.

Še ena ekipa se bo potegovala za uvrstitev v polfinale vendar v gosteh. Selekcija U15 gostuje v nedeljo v Litiji. Končnega zmagovalca pa bo dala povratna tekma, ki bo 22 marca na Škofijah.

Vabljeni v dvorano Burja na Škofije. Fantje bodo zagotovo dali vse od sebe, da vas razveselijo z dobrimi igrami in pozitivnimi rezultati.