Visok poraz Bronxov v Litiji

V Litiji smo gledali tekmo v kateri so domačini dominirali, poleg tega pa jim je tudi uspevalo prav vse kar so odigrali. Nasprotno naši igralci včeraj verjetno ne bi zadeli domačega gola niti iz penala, če bi ga slučajno imeli.
Polovica prvega polčasa ni kazala na tako rezultatsko katastrofo. Domači so imeli pobudo vendar se tudi gostje niso dali. Dva gola v eni minuti sta najbrž odločila to srečanje. Bronxi, ki tudi niso bili brez priložnosti so se sicer še upirali vendar so kmalu prejeli še tretji zadetek kar je bil rezultat polčasa.
Začetek drugega dela je bil katastrofalen za goste saj so le ti prejeli kar tri zadetke in naredili že pet prekrškov. Speljati tekmo do konca je bilo za odlične Litijane le rutina.
Vsako gostujočo napako ali zapravljeno priložnost so domačini kaznovali z zadetkom, katerih se je na koncu nabralo kar enajst.
Težko je reči, da se Bronxi niso trudili vendar jim včeraj prav nič ni uspevalo. Med drugim so zapravili kar tri strele z desetih metrov in nekaj lepih priložnosti katere bi lahko tekmi dale tudi drugačen tok.
Litija je dokazala, da je v odlični formi in kdor poiskusi proti njim igrati odprto doživi tako usodo kot so jo v petek Bronxi.
Goran Stanič, trener KMN Bronx:
„Litija je trenutno drugi svet za to našo ligo. So v top formi. Mi smo se sprva dobro držali, a so bili tekmeci res dobri, od prve do zadnje sekunde. Tak ritem je težko slediti. Trudili smo se po najboljših močeh.“