Visoka zmaga Bronxov in 8. Futsal magazin

Bronxi so v tekmo vstopili pod vidnim vplivom negativnega rezultata iz Sevnice. Igra nekaj časa ni stekla, čeprav je bila želja obeh ekip na visokem nivoju. Začetek razpleta se je pričel tik pred koncem prvega polčasa. Podajo iz kota je gostujoči igralec preusmeril z roko in sodnik je dosodil najstrožjo kazen. Zanesljiv realizator je bil Rok Grželj.

Vodstvo v končnici polčasa je Bronxom dalo krila. V drugem delu smo zato spremljali mnogo bolj zanimivo in učinkovito igro domače ekipe. Pri vodstvu s tremi zadetki razlike; zadela sta še Kapun in Grželj drugič, so gostje uspeli še enkrat zapretiti. Najprej so dosegli zadetek nato pa zgrešili strel z desetih metrov.

Igra z vratarjem v polju se Puntarjem ni obrestovala, saj so domači dobro zapirali prostor in odvzemali žoge. Iz dveh protinapadov sta zadela še Radiškovič in za zaključek še vratar Kocjan.

Pomembna zmaga je Bronxe zadržala tik pod vrhom lestvice in oddaljila od zasledovalcev na varno razliko, kar je dober obet pred novim primorskim derbijem. V petek namreč na Škofije prihaja še Oplast.

Kako je potekalo dogajanje na Škofijah in v drugih dvoranah si lahko ogledati v oddaji Futsal magazin.