Visoka zmaga Bronxov nad državnimi prvaki

Prvi polčas je bil dokaj izenačen s tem, da so domačini narekovali ritem igre. Za vodstvo je Osojnik zadel že v drugi minuti. Napako v domači obrambi je izkoristil Zorč in rezultat izenačil. Boljšo igro v nadaljevanju so Bronxi kronali z zadetkom šele v zadnji minuti prvega polčasa. Znova je bil natančen Osojnik.

V nadaljevanju so domačini svoje vodstvo povišali z zadetkom Suhopoljca po čudoviti akciji celotne ekipe.

Oplastovci so se kmalu še zadnjič vrnili v igro z zdetkom Fratine. To pa je bilo tudi vse kar so uspeli narediti.

Razigrani domačini se niso zmedli ampak so še bolj pritisnili na nasprotnika in taka igra je rezultirala s številnimi zadetki in visokim porazom liderja prvenstva.

Gostje so svojo nemoč izkazovali tudi s številnimi prekrški, kar je dalo priložnost njihovem nekdanjem igralcu Brusu, da je s streli z desetih metrov dvakrat premagal nemočnega Baloha in dokazal, da je v njegovi levici še vedno dovolj dinamita.

Med strelce so se vpisali še Ramič, Hrvatin, drugič Suhopoljac in čisto na koncu še Franetič.

Visoka zaslužena zmaga je prinesla obilo zadovoljstva med domače igralce in njihove navijače kateri so jo ob zvokih Janijeve harmonike proslavili že na igrišču in kasneje na terasi pred dvorano.

Pot proti vrhu lestvice je začrtana in na igralcih je, da jo z dobrimi igrami nadaljujejo. Potencial v ekipi vsekakor obstaja in le sami ga bodo na igrišču lahko potrdili v naslednjih tekmah.