Visoka zmaga Bronxov proti Sevnici

Prekinjena tekma v Kobaridu je Bronxom onemogočila vpogled v trenutno pripravljenost ekipe. Očitno so se tudi gledalci želeli prepričati o kakovosti prenovljene domače sestave, zato se jih je zbralo presenetljivo veliko. Bilo jih je okoli 200 in prepričani smo, da se bodo po včerajšnji tekmi še vnili.
Domači so od začetka dominirali in niso dovolili Sevničanom niti kančka upanja na presenečenje. Vse linije od obeh vratarjev dalje so funkcionirale zelo dobro, tako, da so gostje lahko srečni, da je v njihovi mreži ni končal še kakšen zadetek. Hitra in tekoča igra domačih igralcev je navduševala gledalce, kateri so lahko uživali v številnih lepih potezah.
Sinočnji nasprotnik je bil prešibak, da bi lahko poveličevali domačo zmago, dejstvo pa je, da smo videli na delu zelo zanimivo ekipo Bronxov katera ima nedvomno velik potencial. Za realnejšo oceno bo zelo primerna naslednja tekma, ko Škofijoti odhajajo v goste najbrž najboljši Slovenski ekipi; Litiji. Dvoboj dveh starih znancev bo pokazal do kje lahko sežejo ambicije rumeno modrih. Vsekakor bo proti tako renomiranemu nasprotniku potrebno zmanjšati število napak katerim smo bili tudi včeraj priča in še izboljšati disciplino v igri. Simeunovič in kompanija bodo namreč vedeli kaznovati vsako lahkomiselnost in nepazljivost.
Vsekakor pa je s tremi točkami pod streho sedaj lažje nadaljevati prvenstvo in Bronxi gredo lahko v Litijo povsem razbremenjeni.