Visoko priznanje predsedniku Bronxov

Uspehe KMN Bronx ustvarjajo igralci, trenerji, vodstvo kluba in vsi ostali, ki na kakršen koli način pomagajo, da gre ta uspešna zgodba naprej. Nad vsem pa že leta bdi predsednik Željko Stanič.

Ob svoji 95 obletnici je nogometna zveza Slovenije izpeljala na Brdu pri Kranju letno skupščino. Visoki jubilej je največja športna zveza v državi izkoristila tudi za podelitev priznanj športnim delavcem, ki so dali poseben doprinos k razvoju nogometne igre v Sloveniji.

Med le štirimi nagrajenci, ki so prejeli medaljo NZS je na predlog MNZ Koper bil tudi naš predsednik. Edinemu nagrajencu s primorskega konca in edinemu predstavniku malega nogometa je priznanje podelil predsednik NZS Aleksander Čeferin.

V obrazložitvi je bilo povdarjeno, da se medalja NZS podeli predsedniku Bronxov za pomemben prispevek k razvoju nogometa v Sloveniji. Dolgoletno igralsko kariero v velikem in malem nogometu je nadgradil z uspešnim delovanjem na vodstvenih položajih v KMN Bronx in MNZ Koper. Ustanovitelj in dolgoletni predsednik kluba je odločilno vplival na razvoj kluba katerega vodi kakor tudi na razvoj malega nogometa v regiji in državi.