Z gostovanjem v Ajdovščini Bronxi pričenjajo drugi del prvenstva

Na otvoritveni tekmi prvenstva sta se ista nasprotnika pomerila na Škofijah. Gostje so presenetljivo premagali domače in jim s tem zadali udarec od katerega se še dolgo niso opomogli. Domači poraz je na Bronxe očitno zelo močno vplival, saj se razen nekaterih prebliskov, nikakor niso uspeli dokončno pobrati in začeti dosegati rezultate, ki bi bili primerni sestavi ekipe.

Petkova tekma, ki je sicer izredno pomembna za oba tekmeca, bo priložnost za revanšo. Ker tudi domači igralci pričakujejo zmago na svojem igrišču se obeta novo zanimivo in napeto srečanje. Glede na dejstvo, da so Ajdovci tradicionalno neugoden nasprotnik, je nemogoče podeliti vlogo favorita kateri koli zasedbi.

Bronxi so kljub krizi rezultatov dobro delali skozi teden, pa tudi vzdušje v ekipi je ne glede na boren rezultatski izkupiček zelo dobro. V klubu ni čutiti kakšnih napetosti, saj se vsi skupaj zavedajo, da bo dobra igra in številne priložnosti enkrat morala obroditi sadove tudi v obliki pozitivnega rezultata. V kolikor se bo to zgodilo že v Ajdovščini bo to le še dodatna vspodbuda vsem za tekme, ki še sledijo.