Z navijači po nove točke

Po šestih mesecih se bodo Bronxi končno lahko spopadli s svojim nasprotnikom ob podpori svojih navijačev. Njihovo število je sicer omejeno vendar bo vsaka podpora na izjemno pomembni tekmi zelo dobrodošla. Ekipa Sevnice je namreč tradicionalno zelo zahteven tekmec tako, da njihov nekoliko slabši štart v sezono zagotovo ni razlog, da bi jih Bronxi vzeli z levo roko. Domača ekipa je v prvenstvo vstopila zelo obetavno. Po domači zmagi nad Tomažem je sledil remi na vročem igrišču na Vrhniki. V času reprezentančne pavze so Bronxi opravili še štiridnevne priprave v termah Olimia tako, da je ekipa zagotovo dobro pripravljena na nadaljevanje prvenstva. Zmaga na današnji tekmi bi domačim omogočila mirno in bolj sproščeno nadaljevanje prvenstva zato ne dvomimo, da bodo fantje dali vse od sebe.

Napoved tekme v kateri gostujoča ekipa kaže smele ambicije po točkah na Škofijah si lahko preberete na tej povezavi:  povezavi.

Ker je število gledalcev omejeno le na 120 bo tudi tokrat omogočen ogled tekme v živo na Bronxovi Facebook strani: https://www.facebook.com/fcbronx/ .

Dodatna navodila organizatorja po smernicah NIJZ za obiskovalce tekme:
1. Vstop v dvorano, bo gledalcem omogočen največ pol ure pred začetkom tekme na tretjem vhodu pri osnovni šoli in sicer posamično.
2. Ves čas zadrževanja v dvorani se ravnajte po navodilih organizatorja in skladno z navodili na info plakatih
3. Vsak gledalec bo lahko vstopil v dvorano izključno z masko na obrazu, ki jo bo potrebno nositi v vseh skupnih prostorih – hodniki, stopnišče, sanitarije itd.
4. Na vhodu vas bo organizator opozoril, da lahko vstopate le zdravi (brez povišane telesne temperature, kašlja in drugih bolezenskih znakov). Pred vstopom je obvezno razkuževanje rok in merjenje telesne temperature z brezstičnim termometrom. Organizator ima pravico, da ne dovoli vstop osebam s povišano telesno temperaturo (nad 37˚C).
5. Na tribuni bo treba ohranjati predpisano razdaljo – min 1,5m. Pozicije, kjer se lahko sedi bodo označene. Vsak obiskovalec celoten čas trajanja prireditve uporablja isti sedež. Skupaj lahko sedijo le člani istega gospodinjstva.
6. Med tekmo (tudi ob polčasu) ne bo mogoče izstopati iz dvorane na glavnem vhodu na sredini dvorane, ampak le na prvi izhod (pri bifeju) in zadnji izhod (pri šoli).
7. Po končani tekmi je potrebno zapustiti tribuno posamično in obvezno z masko na obrazu skozi prvi izhod (pri bifeju) in zadnji izhod (pri šoli).
KMN Bronx se veseli vašega obiska vendar vse obiskovalce naprošamo, da spoštujete navodila osebja in s tem skrbite za svoje zdravje in zdravje drugih obiskovalcev tekme.
Starejšim in drugim, ki so bolj izpostavljeni zdravstvenim tveganjem in majhnim otrokom, ki ne zmorejo ohranjati distance med tekmo, odsvetujemo obisk tekme.
ORGANIZATOR TEKME (KMN BRONX ŠKOFIJE) SI PRIDRUŽUJE PRAVICO, DA LAHKO VSAKOGAR, KI NAVODIL NE BO SPOŠTOVAL, ODSTRANI IZ DVORANE, BREZ PREDHODNIH OPOZORIL!