Z nogo in pol na finalnem pokalnem turnirju

Na papirju najbolj izenačen par je prinesel najbolj prepričljivega zmagovalca. Medtem, ko so se ostali prvoligaši mučili z drugo in tretjeligaškimi nasprotniki so Bronxi rutinirano in prepričljivo opravili svojo nalogo.

Sevnica, ki se je na prvenstvenem dvoboju v svoji dvorani srečno in spretno rešila pred porazom tokrat ni imela možnosti za uspeh. Gostujoča stroka poučena z dogodki na prvem letošnjem srečanju je postavila izredno zaprto postavitev s katero je želela presenetiti Bronxe.

Naši igralci so kljub temu s potrpežljivo igro gradili pot do zmage. Prvi zadetek Škofijotov ni prinesel spremembe gostujoče taktike, kateri so nadaljevali z obrambno postavitvijo. Šele po tretjem zadetku so Sevničani skušali narediti kaj več tudi v napadu, vendar je bila to le voda na domači mlin, ki je rezultirala še s četrtim zadetkom.

Previdna gostujoča postavitev proti Bronxom ni prinesla želejenega rezultata. Domači so si namreč priigrali težko ulovljivo prednost in z dovolj pametno igro v Sevnici skoraj, da ne bi smeli ogroziti svojega drugega zaporednega nastopa na zaključnem pokalnem turnirju.