Z novo zmago skok na 3 mesto

Bronxi deklasirali Ivančno Gorico na njihovem terenu

Naši Bronxi počasi postajajo najprijetnejše presenečenje letošnje lige. Čeprav so v prvenstvo štartali s številnimi težavami in dvema porazoma se niso vdali v usodo ampak so nato nanizali kar tri zaporedne zmage. To jih trenutno uvršča na zelo visoko 3 mesto na prenstveni lestvici.

Tekme v Ivančni Gorici so se v taboru Škofijotov upravičeno bali. Prvič v sezoni so namreč morali prevzeti vlogo favorita proti ekipi, katere forma je bila v porastu in še na njihovem igrišču. Na koncu se je izkazalo, da je bil strah odvečen. Bronxi so svojo nalogo oddelali z odliko.

Že v prvi minuti je po prekinitvi zadel Radiškovič. Nestrpno smo že čakali zadetke lanskega najboljšega slovenskega strelca in dočakali smo jih v pravem trenutku. Vse do konca polčasa kljub premoči in priložnostim Bronxi niso več zadeli. Nato pa v dobri minuti kar tri krat. Kaj takega že dolgo nismo videli.

V drugem polčasu so rumeni le rutinirano dokončali delo. Pri visokem vodstvu 7-1 je sicer koncentracija nekoliko padla tako, da so domačini nekoliko ublažili poraz vendar bližje kot na štiri zadetke razlike niso uspeli priti. Priložnosti Bronxov pa je bilo vsaj še enkrat toliko kot smo videli zadetkov.

Pohvale gredo celotni ekipi, še posebej pa veseli, da je ponovno zalaufal stroj za doseganje zadetkov. Slaven jih je sinoči namreč dosegel kar tri. Njegove zadetke pa bomo v nadaljevanju prvenstva zelo potrebovali.

Več o petem krogu si lahko preberete tudi na www.futsal.si