Z rutinirano zmago nad Kebljem so se Bronxi uvrstili v polfinale pokala

S prevlado skozi celotno srečanje so domačini premagali prvouvrščeno ekipo druge lige in tako dosegli največji uspeh kluba v pokalnem tekmovanju.

Mlada in simpatična ekipa Keblja se je trudila po svojih močeh, vendar njihov trud jih niti za trenutek ni pripeljal v pozicijo, da bi lahko presenetili.

Nasprotno, domači so rutinirano zmagali in poleg tega še privarčevali nekaj moči za pomembno prvenstveno tekmo v petek, ko v domači dvorani gostijo Dobovec.

Že v prvem polčasu je bilo domače vodstvo visoko, lahko pa bi bilo še višje, če bi bili Bronxi bolj skoncentrirani pri zaključku akcij. Med drugim so zgrešili tudi najstrožjo kazen.

V drugem delu je bil ritem igre še slabši. Domačini so iz vseh priložnosti zadeli le še enkrat. Častnega zadetka pa so se veselili tudi gostje.

Domači igralci, ki so v drugem polčasu igrali  niso imeli več dovolj motivacije, da bi gledalcem privoščili še kakšen zadetek ali spektakularno potezo tako, da se je ta izid obdržal do konca tekme.

Pomebna tekma s tradicionalno težkim nasprotnikom čaka Bronxe v petek in upamo, da bo vreme dovolj prijazno, da se bo tekma lahko odigrala.