Z visoko zmago Bronxi na 4 mesto

Bronxi so tekmovanje v iztekajočem se letu zaključili na najlepši možen način. Z visoko zmago so se prebili na četrto mesto na lestvici. Kljub dejstvu, da so na poti v Benedikt imeli cel kup težav se to ni poznalo na njihovi igri. Med Brezovico in Ljubljano so namreč več kot eno uro obstali v prometnem zastoju, zato se je tudi tekma pričela s 40 minutno zamudo.

Kljub vsem težavam so Bronxi tekmo odprli sanjsko. Že v drugi minuti so namreč z zadetkoma Palčiča povedli z 0-2. Vse ostalo je bila le rutina. V 11 minuti je Bojkič dosegel svoj prvi zadetek v tej sezoni. Polčas pa je z zadetkom zaključil Zajc. Tudi v drugem delu igre ista slika. Najboljši strelec lige Zajc je dodal še tri svoje zadetke enega pa je dosegel Radiškovič za visoko vodstvo 0-8. Domači so uspeli doseči vsaj častni zadetek. V zadnji minuti srečanja je to uspelo Hrastniku.

Škofijoti so leto zaključili z odlično odigrano tekmo ter s tem dokazali, da imajo potencial tudi za kaj več kot je kazalo v tem prvenstvu. Sledi premor nato pa priprave za drugi del prvenstva. Prva sprememba v ekipi je z napovedanim odhodom Radiškovića v Italijo že znana ali bo teh sprememb še več pa bo jasno v naslednjih dneh.