Z vsemi petimi selekcijami v končnico za prvaka

Ta konec tedna je Bronxom uspel še en edinstven podvig. Ne le, da so naše ekipe dosegle enormno število zmag ampak so te zmage že krog (pri članih celo tri kroge) pred koncem rednega dela prvenstva potrdile dejstvo, da so se vse naše selekcije že uvrstile v končnico za državnega prvaka. Hvale vreden podvig za katerega lahko samo čestitamo vsem igralcem, trenerjem, staršem, zvestim navijačem in pokroviteljem ter vodstvu kluba. Vsi si želimo, da bi vsaj kateri izmed selekcij uspel veliki met in, da bi se spomladi znova veselili naslova državnega prvaka, kot smo se ga lansko leto z zlato selekcijo U15.

Manj znano dejstvo je, da je FC Bronx edini futsal klub v Sloveniji, ki nastopa v 1 državni ligi s prav vsemi selekcijami za katere je razpisano tekmovanje. To je ogromen organizacijski in finančni zalogaj s katerim se ostala konkurenca večinoma ne sooča, saj večina ostalih klubov (čast redkim izjemam) poleg članske ekipe tekmuje le z eno ali dvema mlajšima selekcijama, kolikor je pač minimum katerega nogometna zveza zahteva. Zato ne čudi dejstvo, da Bronxi s člansko ekipo ne moremo vedno konkurirati “bogatejšim” klubom, saj velik del časa in sredstev namenjamo našim mladim. Prepričani pa smo, da se nam bo to obrestovalo v bližnji prihodnosti, zato bomo to pot nadaljevali.

Obeta se zelo zanimiva pomlad in številne odločilne tekme zato že sedaj vabimo vse ljubitelje športa, da spremljajo naše delo in pridejo navijati v športno dvorano Burja. V ligo za prvaka se uvrstijo: Pri članih prvih 8 ekip. Pri selekcijah U19, U17 in U15 prve 3 ekipe. Pri selekciji U13 pa prve 4 ekipe.

Lestvice:

Člani

U19

U17

U15

U13