Za Domna, Davorja in prvo zmago v Bonifiki

Po visoki zmagi v Sevnici je pred Bronxi prva tekma v domači dvorani. V goste prihaja Siliko iz Vrhnike, ki je po dveh tekmah z državnim prvakom Dobovcem; zmagi v super pokalu in neodločenem izzidu v 1 krogu prvenstva, napovedal boj za visoka mesta v letošnji sezoni 1. SFL. Rezultata obeh ekip v 1 krogu obetata zanimivo srečanje, ki si ga bo zagotovo veljalo ogledati.

Bronxi bodo v petek imeli kar nekaj razlogov, da pokažejo vse kar znajo in skušajo presenetiti. Ko so se Škofijoti pred skoraj 400 dnevi iz dvorane Burja  preselili v  areno Bonifika v Kopru si zagotovo niso predstavljali, da bo ta sicer izjemno lepa dvorana za njih kot zakleta. Skozi celo sezono namreč rumeno modri v svoji “domači” dvorani na uradnih tekmah niso uspeli zabeležiti niti ene same zmage. Prepričani smo, da se kaj takega v novi sezoni ne more in ne sme ponoviti. V preteklosti smo namreč v Bonifiki doživeli kar nekaj izjemnih trenutkov zato je čas, da se tudi ta urok prekine.

V petek bodo Bronxi igrali tudi za dva svoja soigralca, ki jih tokrat ne bomo videli na parketu. Davor Stanišič jo je hudo skupil na tekmi v Sevnici tako, da mu poškodba ne omogoča nastopa na derbiju. Še bolj pa bodo srca Bronxov z našim vratarjem Domnom Maroltom, katerega je zahrbtna bolezen za dalj časa oddaljila od njemu tako priljubljenega športa. Domen je ravno danes uspešno prestal operacijo in si v klubu mu želimo kar najhitrejše okrevanje.

Ogled tekme, ki se bo v areni Bonifika pričela ob 20.45 je brezplačen.

Kot običajno bo omogočen tudi prenos v živo na Youtube kanalu: fcbronx1987