Za uvod v novo sezono gostovanje v Dobrepolju

Z današnjim dnem se pričenja nova futsal sezona. V prvi ligi bo tekmovalo 9 klubov, ki so se vsak na svoj način skušali kar najbolje pripraviti na izzive, ki sledijo v naslednjih mesecih. Za Bronxe je bilo letošnje poletje zaznamovano s selitvijo iz Škofij v Koper. Slednje ni potekalo ravno gladko vendar se je vodstvo kluba kljub temu potrudilo, da našim igralcem in trenerjem ni manjkalo ničesar. Ekipa je bila deležna številnih novosti in novih prijemov pri delu, kar je bilo odlično sprejeto. Trenerski štab; Pertič, Vajič, Blaževič, Okretič in Mordej je program izpeljal praktično v celoti. Svoje pa sta dodala tudi strokovnjak za fizično pripravo Matej Kleva in manualni terapevt Blaž Valenčič. Oba sta v delo vnesla številne dobro sprejete aktivnosti.

Trener Pertič je tako s treningi kot s prijateljskima tekmama zadovoljen in kljub določenim težavam v zadnjih dneh optimistično zre na tekmo v Dobrepolju. Nekaj poškodb, viroz in službenih obveznosti je tik pred prvo tekmo nekoliko oklestil naš igralski kader. Še največjo težavo pa je predstavljal svetovni pokal v gimnastiki s katerim sta bili zasedeni obe dvorani v Kopru zato so Bronxi zadnja treninga oddelali kar na asfaltnem igrišču na Škofijah.

Na pot v Dobrepolje se naša ekipa odpravlja optimistična in dobro razpoložena. Tekmec je potem, ko je dobil novo priložnost nastopanja v 1. SFL zagotovo zelo motiviran zato se obeta zanimiva tekma. Nimamo podatka, da bi bil omogočen prenos v živo zato zaenkrat lahko svetujemo le ogled rezultata v živo na spletni strani Futsal.si. na kateri si lahko preberete tudi napovednik prvega kroga sezone 2021/2022.