Za uvod zmaga nad Katalonci, danes proti Indijcem

Bronxi na uvodni tekmi premagali Granollers s 4-1. Po dnevu počitka danes proti Indijski ekipi.

Bronxi so v predmestju Barcelone odlično opravili uvodno preiskušnjo. Brez večjih težav so premagali ekipo domačinov. Niso jih zmedla niti nekoliko za naše razmere čudna pravila, katera se uporabljajo na tem turnirju. Če se malo pošalimo je očitno, da se Katalonci tudi pri futsal pravilih želijo razlikovati od njim nepriljubljene matere Španije. Strelci za našo ekipo, ki zaenkrat nastopa v postavi: Paal Matej v vratih, Hrvatin Marko, Gajšek Robi, Grželj Rok, Stipaničev Ivo, Vidakovič Dražen, Kamenčič Tilen in Mirkovič Dragan, ki naj bi se pridružil danes so bili; 2 x Kamenčič in po 1 x Grželj in Gajšek.

Včeraj so imeli naši igralci dan počitka katerega so izkoristili za ogled številnih znamenitosti, katerih v Barceloni ne manjka. Med njimi je bil seveda tudi kultni stadion Kamp nou.

Danes igrajo Bronxi že prvo tekmo po sporedu in sicer ob 16.30. Nasprotnik prihaja iz Indije in to je tudi vse kar o njem vemo. Še največ informacij imajo igralci, ki so si nasprotnika ogledali na včerajšnji tekmi proti domačem Granollersu. To pa je tudi čar takih srečanj, da se lahko pomeriš z ekipami iz drugačnih kulturnih in športnih okolij.

Današnje tekme Bronxov si ne bo mogoče ogledati v direktnem prenosu (ki je na uvodni tekmi celo deloval, kar je pohvalno). Kdor si želi ogledati ostali dve tekmi pa to lahko stori na tej povezavi.