Za vedno nas je zapustil Grozdan Škorja

Danes nas je presunila presenetljiva novica, da je preminil Grozdan Škorja. Kot velik ljubitelj športa je večino svojega življenja preživel v športnih dvoranah po Sloveniji in svetu. Največ časa je bil predan svoji prvi ljubezni rokometu, sezoni 2005 in 2006 pa je preživel tudi v našem klubu.

Grozdan je svojo športno pot začel v rokometnem klubu s Kozine. Kot ekonom kluba je z njim preživel slabe in dobre čase. Po zatonu rokometa na Kozini je dve sezoni preživel tudi v našem klubu. Skrbel je za stvari, ki ponavadi ostanejo očem skrite, vendar je s svojim delom dal velik doprinos k dejstvu, da so se igralci dobro počutili. To se je poznalo tudi na rezultatih saj smo z Grozdanom dosegli tudi doslej največji uspeh v zgodovini kluba in sicer tretje mesto v državnem prvenstvu.

Seveda je rokomet ostal prvi šport v njegovem srcu in pot ga je odpeljala v Cimos iz Kopra. Tudi tam je vse do pred kratkim vestno opravljal svoje poslanstvo. Srečanja z njim so bila vedno prisrčna in Grozdan ni nikoli pozabil lepih trenutkov, ki jih je preživel na Škofijah in o katerih je zelo rad pripovedoval tudi drugim. “Moji Bronxi” je vedno rekel, ko je beseda nanesla na naš klub.

Tudi Grozdan je in bo ostal za vedno naš. Še posebej se ga spominjajo generacije naših igralcev, ki so imeli to srečo, da so lahko z njim sodelovali.

Od našega prijatelja se bomo poslovili v naslednjih dneh v njegovih rodnih Črnotičah.