Za začetek izredno močni Maribor

Danes se nadaljuje državno prvenstvo. Po dolgem času se bodo Bronxi znova predstavili domačemu občinstvu. Tekmec na drugi strani igrišča pa bo zelo zahteven. Mogoče lahko govorimo, da bo v dvorani Burja gostovala ekipa, ki premore največ vrhunskih igralcev med vsemi v 1. SFL.

Maribor odkrito cilja na naslov državnega prvaka. Za izpolnitev zastavljenega cilja so ekipo sestavili iz vrhunskih igralcev z vseh vetrov. Že prej prisotnim Puškarju, Simeunoviču in ostalim so v zimskem prestopnem roku dodali še enega reprezentanta. Iz hrvaškega Nacionala je k njim prestopil Alen Fetič.

Bronxi nimajo teh sredstev, da bi lahko na tak način sestavljali ekipo. Pa tudi politika kluba temelji na popolnoma drugih vrednotah. Kljub temu pa naša zasedba le ni tako slaba in ob dobrem dnevu lahko dela težave popolnoma vsem ekipam v ligi. To so fantje dokazali že na prvi tekmi v Mariboru.

Vsekakor je nocojšnja tekma, ki se prične ob 20.30 vredna ogleda, zato vabimo vse ljubitelje športa, da se je udeležijo. Napovednik kroga si lahko ogledate na tej povezavi.