Za zaključek prihaja na Škofije Puntar

Bronxi, ki so med sezono marsikaj zamudili so vseeno pokazali kaj znajo, ko je bilo najbolj potrebno. S tremi prepričljivimi zmagami proti direktnim tekmecem za obstanek so si zagotovili peto mesto. To pomeni, da bo petkova tekma proti Puntarju tudi zadnja v tem prvenstvu.

Ker sta obe ekipi dosegli kar sta lahko, tekma ne bo odločala o ničemer več. To pa ne pomeni, da tekma ne bo zanimiva, saj takih ta dva nasprotnika ne vesta izpeljati. Nasprotno, razbremenjeni rezultatskega pritiska bosta ekipi lahko prikazali vse lepote modernega futsala.

Veliko priložnosti bodo dobili mladi igralci obeh klubov, zato bomo lahko videli tudi kdo se je bolje pripravil na prihodnost. Ravno mladeniči iz domačega okolja si zaslužijo, da jih gledalci podprejo s svojo prisotnostjo v dvorani in jim dajo dodatno motivacijo za bodoče delo.

Pri Puntarju bo manjkalo kar nekaj igralcev prve ekipe, saj bodo to tekmo izkoristili za ” čiščenje” kartonov pred tekmami play offa. Pri Bronxih pa ne bo prvega nosilca igre Osojnika kateri ima parna kartona pa tudi poškodbo s katero je igral skozi celo sezono, da bi le pomagal ekipi do obstanka v ligi.

Bronxi bodo tekmo izkoristili tudi kot uvod v praznovanje ob 25. obletnici delovanja kluba in 20. obletnici od uradne registracije. Vsi obiskovalci bodo obdarjeni s spominskim koledarjem na katerem so obeleženi najbolj pomembni dogodki v bogati zgodovini.

Seveda domačini niso pozabili na tradicionalni prigrizek tako, da bo s terase lokala ob dvorani nedvomno dišalo po okusni hrani.

Zaključimo sezono skupaj.  Vabljeni