Za zaključek prvega dela prvenstva prihaja Dobovec

Zadnji krog prvenstva bodo Bronxi odigrali v domači dvorani. Na nasprotni strani igrišča bo stala ekipa na katero imajo domačini z zadnje medsebojne tekme nadvse prijetne spomine. Bronxi so namreč ravno Dobovca premagali v finalu pokala letos spomladi.

Seveda je od tega dogodka minilo že precej časa in v petek nas čaka nova tekma, kjer se bosta nasprotnika borila za prvenstvene točke.

Dobovec je v prvenstvo štartal presentljivo slabo, vendar so krizni časi že zdavnaj za njimi. Iskušena ekipa je ulovila pravi ritem in njihovi rezultati so v zadnjih časih že mnogo boljši. Med drugim so znova blizu uvrstitve na zaključni pokalni turnir, saj so v Ajdovščini premagali Kix-e.

Bronxi so tudi nanizali serijo zmag in vsekakor je ne želijo v petek končati. Forma ekipe je odlična, težave pa povzročajo le poškodbe in kartoni. Tudi to pot bo manjkalo kar nekaj igralcev in znova bodo priložnost dobili tudi nekateri mladinci, ki bodo dobrodošli za to, da si malenkost oddahnejo najbolj obremnjeni nosilci igre.

Glede na zgodovino medsebojnih dvobojev je še enkrat več za pričakovati odlično in napeto srečanje, ki ga ne gre zamuditi. Zato velja vabilo tudi gledalcem, da se tekme udeležijo in uživajo v mojstrstvu številnih vrhunskih igralcev.