Za zaključek prvenstva Bronxi potujejo v Sevnico

Za konec prvenstva je na sporedu tekma dveh ekip kateri že nekaj časa vesta, da le ta pomeni konec tekmovalne sezone. Sevničani se poslavljajo iz prve lige, Bronxi pa so osvojili 5 mesto, katero tudi ne omogoča nadaljevanja tekmovanja.

Tekma, ki nima tekmovalnega naboja bo domačim služila kot priložnost, da se dostojno poslovijo od svoje publike. Najbrž to pomeni, da bi znali biti Sevničani trd oreh, saj bodo nastopili popolnoma razbremenjeni.

Bronxi, kateri se odpravljajo na pot precej zdesetkani zaradi kartonov in poškodb bodo z mislimi najbrž že nekoliko pri finalu pokala. To pomeni, da se je potrebno ubraniti eventuelnih poškodb in neumnih kartonov. Poleg tega pa je tekma dobra priložnost za uigravanje določenih taktičnih variant. Svoje minute na parketu bo dobilo kar nekaj mladih igralcev, kar bo trenerju dalo vpogled v njihove zmožnosti za nastop na tekmah ki še sledijo.

Ne glede na vse pa Bronxi morajo paziti tudi na svoj renome in tekme ne smejo vzeti z levo roko. Pozitiven rezultat bi namreč bil dobra popotnica za tekme zaključka pokalnega tekmovanja.