Zadnja tekma 1. SFL in finalni dnevi Festivala malega nogometa bodo v znamenju dobrodelnosti

Tudi Bronxi so se pridružili akciji: Hladilnik toplega srca

Zaključuje se leto, ki je za FC Bronx prineslo veliko uspehov in veselih dogodkov. Taki so tudi naši obeti za prihodnost. Ker pa se zavedamo, da življenje ni vsem postlalo z rožicami želimo tudi sami narediti nekaj, da osrečimo tiste, ki jim niti prazniki ne morejo prinesti veliko veselja.

Odločili smo se pridružiti akciji našega medijskega partnerja radia Capris pod nazivom: Hladilnik toplega srca. Na dogodkih, ki se bodo do konca leta zvrstili v športni dvorani Burja na Škofijah bomo zato izvajali aktivnosti vezane na to akcijo. Aktivnosti se bodo izvajale v petek 22 decembra na tekmi 1 lige med Bronxi in Ivančno gorico ter na vseh treh finalnih dneh 19 Festivala malega nogometa in sicer v soboto 23, nedeljo 24 in torek 26 decembra.

Na dveh točkah v dvorani bomo zbirali tako finančna sredstva kakor tudi praznična živila, izdelke za osebno higieno in praznična darila. Vse obiskovalce teh prireditev naprošamo, da akcijo podprejo po svojih močeh in donirajo sredstva ali materiale, ki jih bomo namenili revnim otrokom iz naše bližnje oklice.

Ne dvomimo, da smo Bronxi dobrodelni in, da se bomo zelo izkazali

Več o akciji si lahko preberete na: http://www.radiocapris.si/…/ponovno-polnemo-hladilnik-tople…

Foto: radio Capris