Zahtevno gostovanje pred TV kamerami

Pred Bronxi je zadnje gostovanje v rednem delu sezone in obenem ena težjih tekem. Naša mlada in znova precej oslabljena ekipa se namreč nahaja v vlogi, ki je ni ravno vajena. Stanje na lestvici rumeno modre postavlja v vlogo favorita vsi v klubu pa se zavedamo, da bo potrebno vložiti veliko truda, znanja in tudi sreče, da se ta vloga tudi upraviči. Čeprav so naši fantje dva kroga pred koncem rednega dela prvenstva svoje cilje dosegli v njih zagotovo ne manjka želje po novem dokazovanju, čemur bo zagotovo pripomogel tudi direktni prenos tekme na spletni strani Futsal.si, saj je slednja izbrana za tekmo meseca.

V našem taboru se zavedamo, da pogled na lestvico, kjer ekipa Dobrepolja zaseda zadnje mesto z le eno osvojeno točko ni ravno realen pokazatelj moči te ekipe. Uvod v prvenstvo je seveda terjal davek pri novincu v prvi ligi, vendar je občudovanja vreden zanos in pristop modrih iz Dobrepolja, katerim serija porazov ni vzela volje do futsala. Dodaten zagon so naši današnji gostitelji dobili z otvoritvijo dolgo pričakovane športne dvorane v domačem kraju. Vse to se je poznalo v zadnjih krogih, ko so njihovi igralci prikazali popolnoma drugačen pristop na igrišču in posledično svojim tekmecem povzročili nemalo težav.  Tesna poraza v končnici tekem na Vrhniki in Ptuju ter prva točka osvojena proti Sevnici zagotovo kažejo, da je njihova forma v vzponu.

Zgoraj navedena dejstva so odlična izhodišča za to, da bo širša slovenska javnost nocoj spremljala zanimivo srečanje vredno izbora za tekmo meseca.

Napoved tekme Dobrepolje – Bronx

Napoved 17. kroga 1. SFL

Prenos v živo.