Zaključek Bronxove sezone odlično uspel

Niti muhasto vreme ni moglo do živega trdoživim Bronxom. Več kot 100 igralcev, staršev, simpatizerjev in drugih obiskovalcev je preživelo nedeljski večer v in pred dvorano na Škofijah.

V dvorani so se zvrstile različne revialne tekme na katerih so nastopile vse Bronxove selekcije. Posebej zanimiva je bila ekipa sestavljena iz staršev, članov uprave in drugih podpornikov, ki pa letos ni bila kos mladinski ekipi.

Vrhunec večera pa je bila tekma članov na kateri so se Bronxi pomerili s povabljenimi gosti. Številno občinstvo je bilo priča mnogim lepim potezam katere so najbolj navduševale najmlajše udeležence. Kot zanimivost je potrebno izpostaviti, da je povabljeno ekipo vodil legendarni Italo. Tako je dogodek dobil malo pridiha starih dobrih derbijev med Bronxi in Izolani.

Po končanih športnih aktivnostih je za regeneracijo utrujenih teles poskrbel mesar Alan s svojimi dobrotami. Druženje se je ob ogledu tekem iz Francije nadaljevalo kar pozno v noč.

Še ena sezona je zaključena, naslednja pa je že pred vrati. To pomeni, da počitka ne bo, saj se je potrebno že jutri začeti pripravljati na nove izzive.