Zaključna sobota. Štirje zmagovalci v mlajših kategorijah

Prvi vrhunec letošnjega Festivala malega nogometa se je zgodil v soboto. Dobili smo nove zmagovalce v kategorijah od U9 do U15. Vidne uvrstitve so dosegli tudi mali Bronxi, katerim je le malo zmanjkalo, da bi posegli po najvišjem mestu. Vsi nastopajoči so navdušili zelo dobro popolnjeno dvorano obiskovalcev, katerim se je pri podelitvi pokalov pridružil tudi predsednik KS Škofije g. Gašpar Edmond.

Program so odprli igralci kategorije U9. Največ znanja so pokazali igralci iz Izole, ki so tokrat nastopali pod imenom Hoti Style. Za njimi sta se uvrstili ekipi Jadrana iz Dekanov.

Sledili so nekoliko starejši igralci selekcije U11. V tej kategoriji so Dekančani uspeli ugnati Izolane. Tretje mesto je osvojila druga ekipa Jadrana Dekani.

Izredno zanimiv futsal je ponudila selekcija U13. Tu so vidno vlogo odigrali tudi naši Bronxi. Čeprav opazno mlajši od konkurentov so se uspeli uvrstiti v veliki finale, kjer so bili tesno, za en zadetek poraženi od Jadrana iz Dekanov.

Tudi v selekciji U15 so naši fantje krojili vrh lestvice. Za las se jim je izmuznil nastop v velikem finalu. So se pa zato izkazali v malem finalu, kjer so po streljanju šestmetrovk ugnali ekipo Pirana. Še enkrat več so zmago v tej kategoriji pobrali igralci iz Tolmina, redni udeleženci našega turnirja.

Vse rezultate in najboljše posameznike si lahko ogledate na tej povezavi.