Žal nam ni uspelo. S porazom v Sevnici zaključena letošnja sezona v članski kategoriji

Fizično in psihično izpražnjeno in utrujeno ekipo rumeno modrih je v ključnih trenutkih prvenstva zapustila še sreča. Tudi v Sevnici kopica zapravljenih priložnosti, ki so iz domačega vratarja naredile junaka tega četrtfinala in posledično posavce popeljale v polfinale. Davek polfinala pokala je bil pač prevelik. Bronxi so vso svojo energijo usmerili v pokalno tekmo z Litijo. Nesrečni poraz v zadnjih sekundah je igralce tako prizadel, da se niso več uspeli vrniti v staro formo.

Scenarij tekme v Sevnici je bil tak kot smo se ga najbolj bali. Bronxi so zapravljali priložnosti in razbranili domačega vratarja, domači pa so kaznovali vsako še najmanjšo napako naših igralcev z zadetkom. Po prvem polčasu je bila razlika enega zadetka še ulovljiva. Dva zadetka prejeta v začetku drugega dela igre pa so odločili kasnejšega potnika v polfinale. Junak srečanja tudi po pričevanju iz domačega tabora še enkrat več vratar Govekar, ki je odlično igro nadgradil še z zadetkom preko celotnega igrišča.

Čestitke Sevnici za napredovanje. V pravem trenutku je že itak neugodna ekipa imela dovolj dobro formo, znanje in srečo, da je izkoristila energijsko praznino v taboru Bronxov. Ne glede na relativno hiter zaključek prvenstva lahko rečemo, da smo tudi letos spremljali odlično domačo zasedbo, ki je v rednem delu prvenstva blestela in osvojila tretje mesto, ter v pokalu izločila Gorico in Maribor ter za las izgubila finale. To so karakteristike na katerih je potrebno graditi za bodoče. Kmalu se začnejo aktivnosti za novo sezono, ko na Škofijah znova obljubljajo dobro ekipo in predvsem navdušujočo igro za publiko.