Zimski prestopni rok od 1.1. do 31.1.2010

Čeprav govorice o prihodih in odhodih iz našega kluba že kar nekaj časa krožijo v javnosti moramo povdariti, da se na tem področju ne dogaja kaj posebnega.

Bronxi so svoje delo opravili v poletnem prestopnem roku tako, da ni velike potrebe po radikalnih spremembah. Vsekakor se ne pričakuje noben odhod, saj imajo igralci dogovor za celotno sezono in tako v klubu niti ne pomišljajo, da bi koga prepustili komu drugemu.

Kar se tiče okrepitev ta sicer niso izključena, vendar le v primeru, da se sprosti kak nadpovprečno kvaliteten igralec za katerega bi stroka ocenila, da je primeren za našo ekipo in bi ji močno dvignil nivo igre.

Ker na slovenski futsal sceni v zadnjem času prihaja do zanimivih dogodkov, ki so povezani z nerealno zastavljenimi finančnimi obljubami v nekaterih sredinah ni nemogoče, da še pride do kakšnega presenečenja.

Vsekakor bomo sledili dogajanju in eventuelne spremembe bodo najprej objavljene na naši spletni strani. Kot je to v navadi bodo morebitne okrepitve predstavljene pred reklamnim panojem naših pokroviteljev. 

Spremljajte novice na naši strani in tako boste prvi obveščeni o vseh novostih, ki se bodo dogajale med prazniki.