Zmaga Bronxov na zadnji domači tekmi sezone 2010/11

Vsa pozornost prisotnih pred uradnim pričetkom srečanja je bila namenjena obolelemu članu Dobovca Lorencu Paviču. Domačini so namesto vstopnine zbirali prostovoljne prispevke, igralci in trenerji pa so svoje dobre želje izkazali tudi z za to priložnost narejenimi majčkami.

Začetek tekme je pripadel domači ekipi, katera je že v 6 minuti vodila z dve proti nič. Nato je sledilo nekaj zatišja, ko bi sicer Bronxi svoje vodstvo lahko še povišali. V drugi polovici prvega polčasa so do svojih nekaj minut prišli tudi gostje. V samo treh minutah sta Radič dva krat in Čuk rezultat popolnoma preobrnili in Casino Safir je povedel z zadetkom prednosti.

Domači so znova zaigrali nekoliko bolje in Osojnik je z močnim udarcem pod prečnik rezultat poravnal. Do konca prvega dela ni bilo več sprememb.

Drugi del je začel nekoliko bolj previdno zato celih deset mniut nihče od igralcev ni premagal vratarja nasprotne ekipe. Šele po polovici drugega polčasa je Bratiča premagal Kapun in znova povedel Bronxe v vodstvo. Le tega je še povišal Hrvatin kateri je zvito zadel iz prostega strela še preden so gostje uspeli postaviti živi zid.

Gostje so še enkrat rezultat znižali, vendar niso imeli ne moči ne pretirane želje, da bi ga še enkrat poravnali.

Tekma, ki razen čiščenja rumenih kartonov ni imela pravega tekmovalnega naboja je potekala po predvidevanjih. Obe ekipi sta zanemarili igro v obrambi zato so gledalci lahko videli vsaj številne zadetke. Dejstvo je, da sta obe ekipi nekoliko tudi taktizirali in skrivali svoje adute pred mnogo pomembnejšim polfinalom pokala.