Zmaga, neodločeno in poraz je izkupiček naših osemnajstletnikov na turnirju na Škofijah

V prvi tekmi dneva smo doživeli ponovitev obalnega derbija. Enako kot člani prejšnji večer so tudi mladi Bronxi premagali Izolane z dve proti pet. Tekma je bila odločena v končnici prvega in drugem polčasu, ko so Bronxi strli odpor nasprotnika.

V drugi tekmi je Koprski Black & White nekoliko presenetljivo ugnal Puntarja z dve proti ena. Blestel je predvsem vratar zmagovalne ekipe.

Kix iz Ajdovščine je z lahkoto opravil z Izolani. Fizično premoč so izkoristili za zmago štiri proti nič.

Morda najbolj napeto srečanje se je zgodilo v dvoboju med domačini in Puntarji. Tekma preobratov se je na koncu končala z izidom štiri proti štiri. Bronxi so vodili že s tri proti ena vendar so nato storili nekaj napak in Tolminci so rezultat izenačili. Tudi zadnje vodstvo na tekmi je bilo v rokah Škofijotov a žal ni zdržalo do konca saj so Puntarji še enkrat rezultat poravnali, kar je na koncu bil tudi končni izid srečanja.

Tekme Izola in Black & White ni bilo saj so Izolani ocenili, da ne morejo nastopati še na tretji tekmi z le petimi igralci. Najbrž bodo točke pripadle črno belim za zeleno mizo.

V zadnjem srečanju so se mlajši in predvsem fizično mnogo manjši domačini odlično uprli Ajdovcem. Le ti so zmagali z zadetkom iz samega začetka tekme. Skozi celotno srečanje smo spremljali zelo trdo tekmo, kjer se tekmeca nista varčevala. Kljub priložnostim na obeh straneh zadetka ni uspelo več doseči nobeni od ekip.

Naši fantje so nastopili bojevito in samozavestno, kar bi ob malo več zbranosti na treh tekmah lahko prineslo še kakšno točko več. Ne glede na točkovni izkupiček veseli domiselna igra, katera je dober obet za nadaljevanje prvenstva.