Zmaga v Litiji prinesla Litijo tudi v 1/4 finalu

Za zaključek prvenstva so Bronxi vknjižili 3 točke v Litiji in tako se bodo z istim nasprotnikom pomerili tudi v 1/4 finalu končnice za prvaka. Prva tekma bo že naslednji petek v Litiji nato sledi tekma na Škofijah in v kolikor po tej tekmi nobena od ekip ne bo imela dve zmagi sledi še tretja tekma v Litiji. Vsekakor je to boljša izbira od Maribora ali Dobovca. Šele sedaj pa nam je lahko žal, da smo med prvenstvom izgubili kakšno nepotrebno točko, saj nas je od petega mesta oddaljil le en zadetek. Stripy in Bronx imajo namreč enako točk le, da nas je Stripy premagal za en zadetek več kot mi njih.

Bronxi so tekmo v Litiji odigrali brez Peroše in Bojkiča. Domači pa brez Ramiča, Vrhovca in Široka. Slednjih ni bilo niti na finalnem pokalnem turnirju. Mreže so ostale nedotaknjene vse do same končnice prvega polčasa.  Takrat pa sta Škerlič in Palčič Bronxe povedla do prednosti dveh zadetkov. Takoj na začetku drugega polčasa je Palčič vodstvo še povišal. Sledil je krajši mrk rumenih, kar so domači izkoristili in dosegli dva zadetka. Kljub temu je dvome o zmagovalcu razblinil Zajc in odločil zmagovalca.

Obeta se nam torej še nekaj zanimivih tekem. Čeprav je jasno, da bo na odločilnih tekmah Litija priključila koga od tokrat manjkajočih, zdaj tudi naše možnosti niso več nične.