Zmagoslavje ŠD Luke v Ligi obalnih veteranov

Po šestih mesecih igranja se je v soboto zaključila Liga obalnih veteranov. V zadnjem krogu so bile še tri ekipe v igri za naslov prvaka. ŠD Luka Koper je imela usodo v svojih rokah, saj jim je zmaga zagotavljala prvi naslov v njihovi dolgoletni zgodovini nastopanja v tej ligi.

Na njihovo napako sta čakala drugouvrščena ekipa Black & White in lanskoletni zmagovalec Bronx. Vse tri ekipe so svoje delo opravile z odliko in premagale svoje nasprotnike, kar je pomenilo, da sprememb na lestvici ni bilo več.

Šd Luka je zmagala, Black & White je osvojil drugo mesto, Bronxi pa tretje. Blizu najboljšim trem je bila letos še ekipa Izole. Vse ostale ekipe pa so za najboljšimi kar precej zaostale.

Med posamezniki so se najbolj izkazali: Amer Jukan; ŠD Luka – najboljši igralec. Bojan Kocjančič; Olmo – najboljši vratar. Najboljša strelca pa sta bila kar dva in sicer: Grega Šubic; Bronx in Marjan Čendak; Izola.

Naša veteranska ekipa je priložnost, da ponovno osvoji ligo zapravila na nekaterih tekmah s slabše uvrščenimi nasprotniki tako, da ji ne preostane drugega kot, da v naslednji sezoni skuša povrniti prehodni pokal v svoje vitrine.

Zaključek s podelitvijo je potekal kar pred športno dvorano in se je tradicionalno zavlekel pozno v noč. Nekaj utrinkov s podelitve si lahko ogledate na priloženih fotografijah. Celotno statistiko pa na povezavi MNZ Koper.